top of page

OVER ONS

UwLoon, loonconsultancy voor ondernemers!

UwLoon is een loonadvieskantoor voor ondernemers en bedrijfsleiders. Daar waar traditionele sociale secretariaten zich vooral op werknemers richten, specialiseert UwLoon zich in advies over en de administratie van het loon (de bezoldiging) van de ondernemer/bedrijfsleider zelf.

Zoek je inspiratie over de mogelijke optimalisatie van uw verloning als ondernemer? Volg dan zeker onze sociale media. Maar weet dat elke situatie uniek is en het absoluut een goed idee is om ons te contacteren voor een persoonlijk advies met betrekking tot uw vergoeding als bedrijfsleider.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
Ben_handshake.jpg

Ben Vandebergh

De belangen van UwLoon worden behartigd door Ben Vandebergh.

Ben woont in de Heusden-Zolder (Limburg) en is vader van Elias. "Sinds 2013 ben ik volledig zelfstandig actief als accountant. Eerst als een echte boekhouder, dan een samenwerking onder de naam Abuna, om me vervolgens zo ruim mogelijk te focussen op ondernemerschap. Ondertussen deed ik veel ervaring op rond de uiteenlopende uitdagingen die er zijn rond personeelsbeleid én verloning", klinkt het.

"Zo is het idee ontstaan om in de vorm van UwLoon een project op te starten rond loonadministratie en -optimalisatie voor zelfstandige bestuurders van vennootschappen. Dankzij mijn netwerk heb ik ervaren dat heel wat consultants nog te weinig ondersteuning en advies krijgen als het op hun verloning aankomt", besluit Ben.

  • LinkedIn

Connecteer met Ben

bottom of page